Silverdome Zoetermeer - 27 juli

Silverdome Zoetermeer - 27 juli

CLUB TROPICANA FEATURING WHAMANIA!

Ruim 40 jaar na het debuutalbum Fantastic beleef je WHAM! opnieuw met WHAMANIA!
De 12-koppige band WHAMANIA! doet de jonge jaren van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie.
Video Aspect Ratio: 16:9

EERBETOON

WHAMANIA! is een live concert met een zelf geproduceerde documentaire op groot scherm als eerbetoon aan WHAM! Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook wordt de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley belicht.

Een vriendschap die leidt tot mega hits als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner.

JORDAN ROY ALS "GEORGE MICHAEL"

De rol van George Michael wordt in WHAMANIA! vertolkt door Jordan Roy, onder andere bekend van de TV- programma’s Better Than Ever, X-Factor en The Voice of Holland waar hij in The Knock Outs het nummer The Edge of Heaven van WHAM! zong. Hier ontstond een nog grotere liefde voor George Michael die bezegeld werd met de solo theatertour Freedom. Een muzikaal eerbetoon aan George Michael, waarmee Jordan Roy met zijn live band veertig Nederlandse theaters bezocht. 

MET PRE- EN AFTERPARTY

DJ's van oa 40UP en 80s Verantwoord zijn verantwoordelijk voor de pre- en afterparties rondom WHAMANIA! Vooraf brengt de DJ de hits uit de periode van 1975 tot 1981 op een groot scherm geprojecteerd. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen in videoclips voorbij.

Na de show draait de DJ de lekkerste late 80’s en vroege jaren 90's plaatjes op video. Verwacht een spetterende live show van WHAMANIA! én een pre- en afterparty.


PRAKTISCHE INFORMATIE

19:30 | deuren open
20:00 | aanvang pre-party met DJ Whiplash & VJ Lars Berg
21:00 | aanvang WHAMANIA!
22:15 | aanvang after-party met DJ Whiplash & Lars Berg
24:00 | einde


27 juli van 20.00-24.00 in Silverdome, Zoetermeer
Video Aspect Ratio: 16:9